Përfunduar

We will send you 2 jpeg images. Take the colors from the beak area and around the beak area of this more colorful bird [url removed, login to view] and fit it (somehow) into our original tucan logo (keeping text and text bottom etc). We want to keep everythin

Ky projekt u përfundua me sukses nga CoderCrew për $25 USD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

We will send you 2 jpeg images. Take the colors from the beak area and around the beak area of this more colorful bird in [url removed, login to view] , and fit it (somehow) into our original tucan logo (keeping text and text bottom etc). We want to keep everything else the same such as the black background , the circle, and the exact same text.

In other words we want to change our original logo so that the tucan of our SPANISHPANAMA logo looks more like the tucan in the first tucan jpeg picture marked [url removed, login to view]

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online