Mbyllur

I would like to hire a Business Card Designer - 21/03/2017 07:01 EDT

Ky projekt mori 108 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£67 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Numri i Ofertave
108
Pёrshkrimi i Projektit

My name is Olivia Marriott, and I've just started my personal training business Liv Confident. I'm looking for a logo design for my brand, my tag line in body confidence for life. Looking for something eye catching and fun.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online