Mbyllur

I would like to hire a Graphic Designer

Projektin e ka fituar swsindia për $35 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
53
Pёrshkrimi i Projektit

Need anywhere from 20-30 small cartoonish like depictions of two girls in different situations. Example would be a girl/woman throwing a life raft to the other, or a girl reading a book and the other looking over her shoulder saying, "our story hasn't ended"

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online