Mbyllur

I would like to hire a Web Developer

Ky projekt mori 81 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$180 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
81
Pёrshkrimi i Projektit

a website for a watches brand showing pictures of the models of watches and a short video with descriptions such as About us and contact us, very simple black background page with shadow, no picture or video will be added now only a page with coming soon we need to develop the domain now and plat form

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online