Mbyllur

Maid service, once a week, Area BTS Ari @ Bangkok

cleaning condo, 1 bedroom, furniture and wet floor cleaning all rooms, bathroom, sometime ironing, dish washing.. easy everything usual.. estimated once a week for 3hours.

Aftësitë: Pastrim Shtëpie, Punë të shtëpisë, Lavanteri dhe Hekurosje

Vendndodhja: Khwaeng Samsen Nai, Thailand

Shiko më shumë: maid service logos, logos for a maid service companies, free logo designs for maid service, freelance indonesian maid service in selangor, design your own maid service logo, adult theme maid service, maid service leads, maid service website, maid service, maid service ecommerce site template, maid service template, maid service flash template, service area map, service area northern california map, performance objectives application development service key result area

Rreth Punëdhënësit:
( 0 përshtypje ) Thailand

ID Projekti: #14689979

2 profesionistë freelancer dërguan një ofertë mesatare prej $28 për këtë punë

$25 USD pёr 1 ditë
(0 Përshtypje)
0.0
AhaHouseAd

Hello ka, I'm working between Ari and Sapan Kwai Station. I am available to be housekeeping on weekday at the evening. Please kindly to consideration. Best regards,

$30 USD pёr 1 ditë
(0 Përshtypje)
0.0