Mbyllur

Illustrate Something

Projektin e ka fituar stevanstojic91 për $100 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 AUD
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

I am after a photo realistic illustration for a project I am working on of a car. MUST be illustrated within Adobe Illustrator and in greyscale. My maximum budget for this project is $100

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online