Përfunduar

Assist me with Bulk Marketing

Ky projekt u përfundua me sukses nga Tajjvir për $20 AUD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 AUD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

I have set up a Meetup Group. I want someone to send invites from my account to Members of a similar Meetup group. I have the text ready, so it the process is:

1. Go the Meetup page (the one similar to mine)

2. Click on "Members" - then all the list of 5,000 members comes up

3. Click on each "Members" name

4. Click on "message" in the Members' profile page

5. Paste my message

6. Hit send

Repeat this 5000 times for each Member.

The sent messages will appear in my sent emails.

If you can do this for me, I will have more work for you also. Thanks,

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online