Mbyllur

Grow social media

Ky projekt mori 27 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£60 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £20 GBP
Numri i Ofertave
27
Pёrshkrimi i Projektit

Grow our Facebook social media pages by post, likes!

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online