Mbyllur

Sales and Marketing

Ky projekt mori 22 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£335 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Numri i Ofertave
22
Pёrshkrimi i Projektit

I need some help with internet marketing. I am looking social media marketer,to help me promote my products on instagram,facebook and etc social media sites.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online