Mbyllur

Sales and Marketing

Ky projekt mori 15 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$502 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 AUD
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

I need some help with internet marketing. Hi

We have an insurance business and we need to make sure we are on page 1 for certain keywords.

We also need a 2 page landing page to be created with our guidelines

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online