Mbyllur

digital marketing

Ky projekt mori 32 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejR$1361 BRL.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
R$750 - R$2250 BRL
Numri i Ofertave
32
Pёrshkrimi i Projektit

Google Adwords

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online