Mbyllur

I will send bulk sms for America

Ky projekt mori 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$440 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

I will send 300k sms to USA. Please let me know your price and website for this.

I also want to try your platform

Best Regards

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online