Mbyllur

Create prototype clothes with fabric and buttons png

Ky projekt mori 11 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$506 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
11
Pёrshkrimi i Projektit

Hello everyone, my customer wants something like that.

Imagine a virtual jacket, coat,trousers or suit. In the system there will be lots of fabric options or button option. When user chose the fabric or button, this clothes will be cover with this fabric. User can choose a fabric for both inside or outside of the clothes. I may say that we have to create a prototype of clothes.

The person who accept the job has to explain whole process with good documentation. You can use any library you want. This script will work on server so every time user made a request we'll create an image for prototype.

We can discuss the budget of project. Feel free to ask me anything.

Cheers,

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online