Mbyllur

Need a JAVA Developer

Ky projekt mori 35 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€16 EUR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€12 - €18 EUR / hour
Numri i Ofertave
35
Pёrshkrimi i Projektit

TASK:

Create a Plugin for the open source download manager "Jdownloader"

[url removed, login to view]

What should the Plugin do?

Communicate with my website (i offer an API)

as an example: User can add "download URLs" (like youtube videos) into the jdownlaoder tool. The task is to develop a button into the jdownloader to send this "download URLs" also to my API.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online