Mbyllur

Simple Multithreaded Server in Java with Gui

Projektin e ka fituar BICSoft për $15 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 USD
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

Build a class that accepts TCP connections and send out responses.

This process has to be multithreaded.

Parsing of the incoming and outgoing messages are not to be handled with in the class but handled as events, so that the application (class) which handles the server class can create its own logic.

Server class needs to be implemented in an application which can display processed messages and can start and stop the server (GUI).

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online