Mbyllur

Need an Workflow Script to be written for google sheets.

Projektin e ka fituar graphicaa për R2600 ZAR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
R210 - R1750 ZAR
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

Need an simple approval Workflow Script to be written for google sheets.

1. Create the following buttons on the google sheet called “Monthly Template” (see excel template attached)

a. Approve Payroll

b. Request Payroll administrator support

Each button will trigger specific actions - refer to attach word doc

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online