Mbyllur

Find me some Leads

Ky projekt mori 4 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£11 GBP / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £15 GBP / hour
Numri i Ofertave
4
Pёrshkrimi i Projektit

I run a Managed IT Services business and I am looking someone that will go out and sell my services to clients. The project will be ongoing. The area that I want to run the project is Hertfordshire. Please let me know if you need any more information.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online