Hapur

geofencing Marketing and Precision Marketing

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $98 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

Manage a 3-month geofencing Market campaign for my small town Air Conditioning

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online