Hapur

paralegal

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $24 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 USD / hour
Numri i Ofertave
19
Pёrshkrimi i Projektit

demand letter and claim statement to file a claim

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online