Mbyllur

fix "no screens found" xfce4 / xrdp error on GCE Linux VM

Ky projekt mori 8 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$22 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 USD
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

Must use Google Computer Engine for this project.

For this project, please use Google Compute Engine (GCE, [url removed, login to view]) to create an Ubuntu [url removed, login to view] VM.

After the GCE VM is created, run these three commands:

sudo apt-get install xfce4

sudo apt-get install xrdp

sudo startxfce4

Confirm that the following error is encountered:

Fatal server error:

(EE) no screens found(EE)

See attached TXT file for the complete error.

Thereafter, find some simple step(s) to avoid/fix the above error when running startxfce4 . Document these steps and send to me.

My goal is to use my Microsoft Windows 10 laptop computer to RDP into XFCE running on a GCE VM with an Ubuntu [url removed, login to view] image.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online