Përfunduar

kindle/raspberry pi web site

Ky projekt u përfundua me sukses nga safkim07 për£100 GBP për 2 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Përfunduar Për
2 ditё
Numri i Ofertave
11
Pёrshkrimi i Projektit

set up a web application on kindle paperwhite.

with raspberry pi as the server.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online