Mbyllur

Art & Design

Ky projekt mori 23 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejRp314706 IDR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
Rp100000 - Rp300000 IDR
Numri i Ofertave
23
Pёrshkrimi i Projektit

Project .I need a logo designed.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online