Mbyllur

Logo Design

Projektin e ka fituar SaturnCube për Rp350000 IDR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
Rp100000 - Rp300000 IDR
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

I need a freelancer to help me with Logo Design , my budget is around Rp 100000 - 300000 IDR and I need this project to be done within 3 days

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online