Mbyllur

Find me some Leads

Ky projekt mori 8 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹2777 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
min ₹2500 INR / hour
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a person who can help me get and convert leads for a UX Design and Software Services company and work regularly on a lead conversion basis.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online