Mbyllur

Need a sharepoint developer

Ky projekt mori 1 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$725 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 CAD
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

Hello Team,

here we need a sharepoint developer to make an application must allow to reserve meeting rooms.

Thanks

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online