Mbyllur

Connect Zapier add-on app

Ky projekt mori 21 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$246 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
21
Pёrshkrimi i Projektit

I have a mobile app, Trainerize, which allows Zapier add-ons. I need the app OneSignal connected to Trainerize and working properly on all iphone and Android platforms.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online