Hapur

Horse race game

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $1447 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
51
Pёrshkrimi i Projektit

We are a european IT company.

We are looking for a game studio/team to make a Horse race game in unity3d (and many more games)

The first game, the Horse race is a multiplayer.

Please contact us And maybe you are the right team

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online