Mbyllur

Make an android application connected to website database.

Ky projekt mori 36 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$224 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
36
Pёrshkrimi i Projektit

We require android application as per our website. If someone order from application, everything should be sync with main database and should update on website as well.

our main website is based on wordpress / woocommerece.

Simple and elegant and all payment should work.

Login with facebook and Gmail required

Lower bidder will be selected.

Happy Bidding

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online