Mbyllur

Mobile

Ky projekt mori 29 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejRp1491739 IDR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
Rp100000 - Rp300000 IDR
Numri i Ofertave
29
Pёrshkrimi i Projektit

I need an Android app. I would like it designed and built.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online