Mbyllur

Small and simple Android app

Ky projekt mori 30 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹8304 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹1500 - ₹12500 INR
Numri i Ofertave
30
Pёrshkrimi i Projektit

I need an Android app. It will be a simple app which shall give option on its first page to select one and then according to selected option one pic should be open

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online