Mbyllur

Tinder like dating app in IOS & ANDROID

Ky projekt mori 50 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$877 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
50
Pёrshkrimi i Projektit

Need to develop a tinder like dating app but matching with only two parameters.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online