Mbyllur

Write an Android application similar to Foursquare

Ky projekt mori 22 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejR$619 BRL.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
R$30 - R$90 BRL
Numri i Ofertave
22
Pёrshkrimi i Projektit

App including most of Foursquare functinmalities and additionally a payment function to allow users to pay vendors using the app.

I am not opening my budget at this point, so I am open to understating what budget it would require to build it.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online