Hapur

Write a Mobile application 2

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $563 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 CAD
Numri i Ofertave
54
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for a developer to write a mobile app that accounts for activity made throughout the day. In order to summarize how long user used specific apps throughout the day

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online