Mbyllur

Write an hibryd application that will work bothfor ma bob i so gat in america e ci rego f fraggio ma no c sono gtti in amwera e trremoa notri agio a pervh eco cheosi sono

Ky projekt mori 43 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£2371 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£1500 - £3000 GBP
Numri i Ofertave
43
Pёrshkrimi i Projektit

need someone that know how to develop with Ionic 2 and angular 2 to create the structure of an app

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online