Mbyllur

Write an iPhone application

Ky projekt mori 71 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$348 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
71
Pёrshkrimi i Projektit

Hello, i am looking for a estimate on a reskin of an app. I need a real response and will ignore all copy and pasted responses.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online