Mbyllur

Write an iPhone application

Ky projekt mori 99 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€1399 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€750 - €1500 EUR
Numri i Ofertave
99
Pёrshkrimi i Projektit

I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online