Hapur

iPhone application to download mp3 files and play them

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $335 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$100 - $400 USD
Numri i Ofertave
42
Pёrshkrimi i Projektit

As the title says, I need an iPhone app that allows users to download audio files and play them, the list of files will be provided by me.

- List of available files.

- Viewcontroller to show downloaded files.

- Users can play files online if they don't want to download them.

- Delete downloaded files.

Type "Kindo mp3 downloader" in the bid to know that you reached here.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online