Hapur

iPhone/iPad App

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej R$266 BRL.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
R$30 - R$90 BRL
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built. [The Administrator removed this message for containing contacts details which breaches our Terms of Service]

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online