Mbyllur

Moodle Core Customization

Ky projekt mori 9 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹63716 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹12500 - ₹37500 INR
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

Need to customize MOODLE, need to integrate web-services for authentication and data of Student and Franchisee.

Also need to customize for some of the reports.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online