Mbyllur

Bitwallet Core Expert

Ky projekt mori 1 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$10 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $90 USD
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for a mongo db expert who can check the security feature implementation for bitcoin Wallet Core Deployment on our server.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online