Mbyllur

Develop a Mac Application

Ky projekt mori 41 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$2043 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
41
Pёrshkrimi i Projektit

I need a software helping me to monitor and manage multiple Treasury-bills and Treasury bonds investments in different developing countries.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online