Mbyllur

Hire an App Developer

Ky projekt mori 50 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£2440 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£1500 - £3000 GBP
Numri i Ofertave
50
Pёrshkrimi i Projektit

To develop a service delivery app. Similar to Uber for beauty services at home.

Cross platform app.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online