Mbyllur

Write Mac Software

Ky projekt mori 7 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$2232 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$1500 - $3000 USD
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for an experienced Mac application developer to help rebuild our existing application as a native Mac application.

The application recognizes when a user is active and captures data about the activity for several purposes, including generation of a timesheet. The application captures the user's active application, document etc. The application communicates with our server (via REST-based API).

My goal is to add few more extra functionality. I will provide full details with document to the selected candidate. If completed successfully, there will be future update to this application and the developer will be selected once again.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online