Mbyllur

psd to html responsive

Ky projekt mori 51 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹277 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹100 - ₹400 INR / hour
Numri i Ofertave
51
Pёrshkrimi i Projektit

Hi Guys,

i need to convert psd to html responsive conversion can you do that i can share all images sliced etc

below is the link of png

[url removed, login to view]

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online