Hapur

Female boudoir photography

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $52 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$25 - $50 USD / hour
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

Looking to hire a boudoir photographer to shoot a boudoir session with female models. Preferably erotic shoot to go from clothed to completely nude. Serious inquiries only please and must have some portfolio (pro or amateur) of boudoir/erotic photography experience - please send portfolio via pm. We need someone flexible to travel (South America, Asia, Australia, Eastern Europe).

We will sign a contract with photographer, payment per hour.

Preferably female photographer.

English is mandatory.

Aftësitë e Kërkuara
Sydney, Australia

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online