Mbyllur

Create an identical NEON Sign Effect like the example in PHOTOSHOP

Ky projekt mori 36 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$56 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $100 USD
Numri i Ofertave
36
Pёrshkrimi i Projektit

I need a NEON sign effect, exactly like the sample attached in photoshop. The text needs to be editable so I can change the text in photoshop. For example, it currently says "Flaws" I need to be able to change this to anything else, and the effect stays exactly the same.

Before I can award this job I will need to see an exact replica of this image, with any other word (or words) you choose so I can verify you can do it. (Obviously you can send this as a jpeg) If its good, job is awarded, you send across PSD and get paid. SIMPLE :)

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online