Mbyllur

Django developer needed

Ky projekt mori 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$32 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

There is a set of already created 8 forms that are to be filled in a certain order.

If a field is filled in first form, the filled-in value should automatically be filled into next form where that field appears.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online