Mbyllur

Use python to make Xbee connected in API mode

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$38 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

There are multiple xbees connected in API mode; now we need to use python to approach each xbee separetly by our own command.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online