Hapur

blockchain

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $21 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 USD / hour
Numri i Ofertave
17
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for an experienced blockchain development specialist. Particular languages are not important as long as you have proficiency developing block chain technologies up to segwit implementation.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online