install KA lite on my server

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti €8 - €30 EUR
 • Numri i Ofertave 14

Përshkrimi i Projektit

i have a site working on local server 127.0.0.1

it's written with python and SQLite I wanna move it to my online Linux server through cpanel

can any one move it for me?

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online